Allianz"dan Özel Müşteri Programı

Allianz Türkiye sektöründe ilk ve tek, tüm branşları kapsayan ‘Özel Müşteri Programı’nı başlattı. Allianz’ın “prime” ve “prime plus” olarak iki farklı kategoriyi içeren programında periyodik bebek hemşiresinden, kritik hastalıklarda ikinci görüşe, çocukların ev kazalarına karşı korunmasına yönelik ücretsiz danışmanlığından, hasar evrak kurye hizmeti ve özel transferlere kadar birçok ayrıcalık bulunuyor.

Sigorta sektörünün lider şirketi ve güçlü finans kuruluşu Allianz Türkiye’nin ‘Özel Müşteri Programı’ başladı. Allianz Türkiye elementer sigortalar, hayat sigortası ve bireysel emeklilikte belirli bir primin üstünde ödeme yapan tüm özel müşterilerini bu kapsamlı programa dahil etti ve sektöründe bir ilke imza attı. Allianz’ın Prime ve Prime Plus olarak iki farklı üyelik kategorisi çerçevesinde uygulamaya koyduğu program, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran sigorta ve sigortadışı ayrıcalıklar içeriyor.

Yeni programla ilgi bilgi veren ve tüm faaliyetlerinin merkezine ‘müşteri odaklı yaklaşımı’ aldıklarını söyleyen Allianz Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Okan Özdemir, “Biz iletişimimizde ‘Allianz Seninle’ dedik. Amacımız hayatlarının her evresinde müşterilerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek. Sağlıklarını, varlıklarını ve geleceklerini bize emanet eden müşterilerimiz bize özel olduğumuzu hissettirirken, biz de onların hayatlarını kolaylaştıracak, renklendirecek fırsat ve ayrıcalıkları onlara sunarak ‘siz de bizim için özelsiniz’ demek istedik” diye konuştu.

 

YENİ ANNELERE PERİYODİK BEBEK HEMŞİRESİ

Allianz’ın benzersiz Özel Müşteri Programı’nda ‘Prime’ üyeliğe sahip özel sağlık sigortası müşterileri, yatarak tedavide transfer hizmetinden ücretsiz yararlanırken provizyon sürecinde özel müşteri ekibi desteği alabiliyor. Yeni anneler için periyodik bebek hemşiresi hizmetinin de yer aldığı programda yenidoğan hemşiresi müşterinin evine giderek bebek bakımı konusunda eğitim verecek. Bebeğin bakımı, banyosu, beslenmesi ve uyku düzeni konusunda verilecek bu eğitimden Allianz’dan özel sağlık sigortası yaptıran müşteriler yararlanabilecek.

Allianz’dan kasko sigortası yaptıran Prime üyeleri ise çekici hizmeti gerektiren bir durum söz konusu olduğunda araçları anlaşmalı servise çekilirken, kendileri istedikleri noktaya özel olarak transfer edilebilecek. Ücretsiz olarak verilecek bu hizmetin yanı sıra Prime üyeleri, hareket edebilir durumdaki hasarlı aracın yerinden alınması ve yerine teslimi, hasar evrak kurye hizmeti, ikame araç ihtiyacında mevcut poliçe teminatının bir üst sınıfı kapsamında araç ile mevsim lastiği değiştirme hizmetinden de faydalanabilecekler. Allianz’dan iş yeri ve ev sigortası yaptıran Prime üyeleri de risk danışmanlık hizmeti ve özel eğitimler alabilecek.

 

İSTANBUL, BODRUM VE ÇEŞME’DE MOTOVALE SERVİSİ

Özel Müşteri Programı çerçevesinde, Allianz Prime Plus üyeliğinde, Allianz sigortasına özel sunulan Allianz Prime hizmetlerine ek olarak dört özel hizmet daha veriliyor. Prime Plus kapsamında herhangi bir nedenle araç kullanmak istemeyen Allianz’lılara motovale servisi sunuluyor.

Kritik hastalıklarda müşterilerin talebi üzerine Allianz’ın anlaşmalı olduğu prestijli uluslararası sağlık kurumlarında bulunan doktorlardan ikinci görüş hizmeti bir diğer Prime Plus ayrıcalığı olarak öne çıkıyor. Çocukların ev kazalarına karşı güvenliği konusunda ücretsiz danışmanlık ve konser, gösteri vb. etkinlikler için bir çift davetiye gibi farklı ayrıcalıklar da Prime Plus üyelerine sağlanan fırsatlar arasında yer alıyor.

 

23 Mart 2017

İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde Allianz Sigorta Acentesi Nazan Yazıcı Sigorta olarak hizmet vermekteyiz.

Müşterilerimizin sağlıklarını, yıllar boyunca oluşturdukları varlıklarını korumak, hayatlarının tüm evrelerinde kendilerinin ve ailelerinin yanında olmak için varız. Nazan Yazıcı Sigorta Allianz Sigorta bayisi olarak Otomobil sigortası (Kasko), sağlık sigortası, ev sigortası ve işyeri sigortası alanlarında faaliyet göstermekteyiz. İstanbul ilinin Küçükçekmece ilçesinde bulunan acentemiz Nazan Yazıcı Sigorta ihtiyacınız olan tüm sigorta hizmetleri hakkında sizlere yardımcı olmaya hazırdır. Sizleri de Nazan Yazıcı Sigorta Allianz Sigorta hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayınız. Nazan Yazıcı Sigorta 0(212) 548 17 38